Atletiek vereniging Noorderkempen

Als je je foto op deze website ziet staan en hier niet mee akkoord gaat, gelieve dan een mail te sturen naar info@avn-atletiek.be


LidgeldHoe word je lid:

Je komt gewoon naar de training op donderdagavond. Daar kan je terecht voor alle informatie. Je kan een paar keer gratis komen meetrainen, dat is volgens ons de beste manier om te beslissen of atletiek iets is voor jou. Na de proeftrainingen krijg je dan een aansluitingsformulier mee. Dat formulier vul je ter plaatse in of breng je zo snel mogelijk mee terug zodat het secretariaat dit verder in orde kan brengen.

Belangrijk: let er op dat je op eigen risico meedoet zolang je aansluiting niet volledig in orde is (en dat je dus pas verzekerd bent nadat je aansluiting in orde gebracht is en de bevestiging van de verzekeringsmaatschappij).


Wat krijg je voor dit lidgeld:

- Lidmaatschap AVN

- Verzekering

- Wekelijkse training onder begeleiding

- Indien lid van KAVVV: gratis deelname aan ALLE wedstrijden in de KAVVV kalender.


Jeugd:

Het lidgeld voor jeugdleden bedraagt voor seizoen 2019-2020 €80 inclusief een met AVN-logo bedrukte trui die op trainingen gedragen dient te worden om het groepsgevoel te stimuleren. Het lidgeld van 80 euro is enkel voor deelname aan de training op donderdag. Inschrijvingen die na 3 oktober 2019 toekomen, zullen geen met AVN-logo bedrukte trui meer ontvangen.


Ook dit seizoen zullen er dinsdagtrainingen zijn. Om op dinsdag te mogen trainen, wordt er verwacht dat men ook op donderdag komt trainen. Dinsdag is een extra training voor gemotiveerde lopers. Het lidgeld om ook op dinsdag te komen trainen bedraagt €50 (= extra).


Ook hebben we sinds 2018 een wedstrijdgroep. In deze groep krijg je begeleiding en werk je toe naar enkele vooraf bepaalde wedstrijden in de buurt. We vragen hiervoor € 20, als je aan een vooraf bepaald aantal wedstrijden deelneemt verdien je dit volledig terug! Enkel leden die op dinsdag en donderdag zijn ingeschreven kunnen hier lid van worden.  Volwassenen:

Bestaande leden betalen 55 euro.


Nieuwe leden betalen 55 euro + 10 euro administratiekosten = 65 euro


Volwassenen zijn automatisch lid van KAVVV.  Nieuwe leden moeten nog een kaartje invullen.


Rekeningnummer BE72 7333 1829 4416 KRED BEBB