Atletiek vereniging Noorderkempen


Wat is K.A.V.V.V.


AVN is lid van de atletiekafdeling van de Koninklijke Antwerpse Vereniging Van Vriendenclubs (K.A.V.V.V.). Dit is een overkoepelende organisatie van verenigingen die regelmatig wedstrijden organiseert in het Antwerpse.

Deze wedstrijden vinden het hele jaar door plaats met in de lente en zomer pistemeetings en stratenlopen. In de herfst en winter worden er vooral veldlopen georganiseerd.  Deze crossen , veldlopen etc. staan ook in de kalender op onze website vermeldt. 

De zomer- en winterkalender, reglementen, verzekeringspolissen en verzekeringsformulieren zijn terug te vinden op de www.kavvv-atletiek.eu.


Hoe lid worden?

 

Onze volwassenen leden zijn automatisch lid van KAVVV.


Ben je ooit al lid geweest van KAVVV? Dan moet je geen fiche meer invullen. Wanneer je nog geen lid geweest bent, moet er wel eentje ingevuld worden.


Vraag er één aan een trainer of bestuurslid tijdens de training. Je vult ze in en brengt ze ondertekend mee terug.


Deelname aan de wedstrijden

 

Als je aansluiting in orde is, krijg je een vast nummer en een badge. Deze moet je meenemen naar een KAVVV-wedstrijd.

Het nummer draag je tijdens de wedstrijd, de badge heb je nodig om in te schrijven.

 

Je kan nu aan  alle K.A.V.V.V.-wedstrijden gratis deelnemen op voorwaarde dat je je badge en je nummer bijhebt. Ben je één van beide vergeten, betaal je twee euro boete. Als je beide vergeet, betaal je vier euro.


Je bent ook verplicht om tijdens de wedstrijd een truitje van de club te dragen.

 

Als aangeslotene ben je ook automatisch verzekerd voor lichamelijke ongevallen.

Zorg ervoor dat er altijd een blanco verzekeringsformulier in je sporttas zit. Als je je bv. tijdens een wedstrijd blesseert, kan er dan al een gedeelte ingevuld worden.
K.A.V.V.V.

Als je je foto op deze website ziet staan en hier niet mee akkoord gaat, gelieve dan een mail te sturen naar info@avn-atletiek.be