Atletiek vereniging Noorderkempen

 

 

Een nieuwe activiteit die we dit jaar voor de 4de keer organiseren is ken-je-tempo.

Bij ken-je-tempo gaat het er niet om, om de snelste te zijn, maar om het beste in te kunnen schatten hoe snel je een bepaalde afstand gaat afleggen.

 

Deze activiteit gaat door op donderdag 28 juni 2018 om 19.20u aan de Mosten (Beachbar) zodat we om 19.30u effectief kunnen starten.

 

 

Hier vinden jullie het verslag van Viv over de warme, maar zeker héél erg leuke eerste editie van ken-je-tempo.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hieronder de inhoud van haar mail waarin ze uitlegt wat ken-je-tempo juist inhoudt.

 

 

Hoi,

 

Voor diegene die nog niet weten wat de "Ken-je-tempo-loop" inhoudt zal ik wat verduidelijking geven.

 

Er is een ronde uitgestippeld van 2 km en één van 800m. Je kiest op voorhand hoeveel grote ronden (max 4) je loopt. Je moet ook steeds 1 kleine als laatste ronde lopen.

 

Tijdens het lopen draag je geen uurwerk of ander middel om je tijd/afstand te meten. Vooraf gaan we samen de ronden verkennen. Dit reeds zonder uurwerk e.d. Dan geef je de tijd en het aantal grote ronden door die je wil lopen. Daarna worden er groepjes gemaakt (onafhankelijk van het aantal ronden) en wordt er om de minuut vertrokken.

 

Wie uiteindelijk het dichts bij zijn geschatte tijd gelopen heeft is gewonnen. Of dit nu is door sneller of trager te lopen dat je geschatte tijd maakt niet uit. Het verschil tussen je geschatte en effectieve tijd telt.

 

 

ERELIJST KEN-JE -TEMPO:

 

2015 : Gert Voeten

2016 : Jos Verhoeven

2017 : Pat Mertens

2018 : Patrick Lambregts

 

UITSLAG 2018

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ken-je-tempo

Als je je foto op deze website ziet staan en hier niet mee akkoord gaat, gelieve dan een mail te sturen naar info@avn-atletiek.be